keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kiitos Jumalan lahjoista!

Rakas Lähimmäiseni, terveisiä Helsingistä! Olen saanut viettää siellä äitienpäivää poikani perheessä. Äitienpäivän lounaan nautimme hienossa ravintolassa, jossa oli myös taidenäyttely. Sibeliuksen Ainolassa näimme taiteilijakodin ja paljon taidetta sielläkin, ja metsä oli täynnään valkovuokkoja! Sunnuntaina olimme kirkossa. Oli hyvä olla siellä yhdessä ja kiittää Isää
yhteydestä. Oli ilo tavata omat rakkaat pitkästä aikaa ja monia hyviä ystäviä matkan aikana. Kiitos teistä kaikista!

Juha Vähäsarja kehottaa meitä lepoon, jonka Jeesus on meille luvannut antaa: "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja." Ef.2:8.

"Kuuletko sinä väsynyt ja itseäsi uskonnollisella yrittämisellä rääkännyt sielu, mitä tämä Jumalan sana sinulle sanoo? Lue se nyt tarkkaan ja usko, mitä se sinulle vakuuttaa!
Jumala on pelastanut sinut armosta. Ei siis sinun ratkaisusi tähden. Ei sinun onnistuneen kilvoittelusi tähden. Ei sinun kiltteytesi tähden. Ei sinun kyyneltesi tähden. Ei sinun palveluksesi tähden. Ei onnistuneen pyhityselämäsi tähden. Ei sinun rukoustesi palavuuden tähden. Ei sinun sanan lukemisesi määrän tähden. Ei minkään sinun tekosi tai ominaisuutesi tähden, vaan armosta, Kristuksen tähden. Siksi, että Jumala päätti itse pelastaa sinut, vaikka hän tiesi millainen sinä olet. Pelastus on lahja."

Kiitos rakas Jumala pelastuksesta, kiitos äitiydestä. kiitos lapsista ja lapsenlapsista, kiitos sukulaisista, kiitos ystävistä, kiitos elämästä!

Tänä aamuna, 13.5.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: