tiistai 2. syyskuuta 2014

Paavalin perintö Timoteukselle.


Rakas Lähimmäiseni, katselin eilen illalla Suomen poikien lentopallopeliä ja hienoa voittoa Kuuban hopeajoukkueesta. Se virkisti minut niin, että uni ei tullutkaan ajallaan. Tutkin huomisen tekstejä ja mietin mitä Sinulle, Kanssamatkaajani, kirjoittaisin. Rukouksessa Sinua muistin, että Isä Sanallaan lohduttaisi ja Jeesus armahtaisi ja johtaisi Isän syliin lepäämään kaikista kaikista tämän maailman peljätyksistä.

Sanan aika ohjasi katseeni toisen Timoteuskirjeen neljänteen lukuun. Siinä loppunsa tunteva Paavali opastaa nuortaTimoteusta näin: "Saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella. Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ, toimita virkasi täydellisesti." 2 Tim. 4:2-5.

Meille tämänkin ajan Jeesuksen seuraajille Paavali osoittaa nämä sanansa. Kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta Raamatun sanoilla, niin pysymme totuudessa. Jos joku vääristää Sanan, ohjataan häntä oikeaan rakkaudella.

Rakas Taivaallinen Isämme, kiitos, että Jeesus tulee sydämeen asumaan ja Pyhä Henki johdattaa meitä Sinun viitoittamallasi tiellä! Aamen.

Tänä aamuna, 2.9.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: