sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jeesus parantajamme.

Rakas Lähimmäiseni, herätessäni sunnuntaiaamuun, sankka sumu peittää maan. Kuin runo, on näkymä silmieni edessä, hauras, salaperäinen. Olet levittänyt verhosi luomasi maiseman ylle, armollinen Isä, yllätät runolla maisemassa. Kiitos, Isä, hyvästä unesta, kiitos hyvästä juhlasta rakkaitteni kanssa!


Sunnuntain aihe on Jeesus, parantajamme. Kuinka totta se onkaan minun elämässäni. Totta se on myös Sinulle, kun otat Jeesuksen elämäsi Herraksi. "Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja sinä paransit minut. Herra, sinä nostit minun sieluni tuonelasta, sinä herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta." Ps.30:3-4.

Kiitos, rakas Jeesus, että Sinä parannat meidät! Kun Sinä peset puhtaaksi sydämemme, Sinä annat sydämeemme uudet sanat. Jumalan rakkaus tulee meihin asumaan Sinun kanssasi. Pidä, Jeesus lujasti meistä kiinni, anna luja kutsumus. Liitä meidät Sanaasi ja seurakuntaasi, jossa meidät tänäänkin kohtaat. Ilman Sinua emme voi mitään tehdä, sillä Sinä varjelet kielemme ja pidät meidät oikealla tiellä, Jeesus, parantajamme! Aamen.

Jaakob 3: 16-18 sanoo meille totuuden: "Siellä, missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno. Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksi puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele. Vanhurskauden hedelmä kylvetään rauhassa rauhan tekijöille."

Tänä aamuna, 7.9.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: