perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusrauhaa

Rakas Lähimmäiseni, toivotan Sinulle Isän siunaamaa juhannusaikaa! Luonto juhlii runsaana, iloitaan mekin kesän ihmeestä! Eikä surra, vaikka vähän sataisikin, kasvit voivat tarvita sitä. Pidetään sontikka mukana!

Meillä, jotka emme matkusta, on paljon rukousaiheita. Isä, siunaa matkalla olevia. Varjele vaaroista ja anna heille pitkämielisyyttä. Siunaa, kaikki kohtaamiset kesän juhlassa, Sinä Rauhan Ruhtinas! Hoida ja vahvista niitä, jotka sairastavat, Sinulla, Kaikkivaltias, on valta korjata ja parantaa. Rohkaise, Isä, nuoria, jotka etsivät työtä. Jonain päivänä he sen saavat! Hoida, Isä, tänäänkin kaikkia rakkaitamme ja ystäviämme, siunaa niitä Sanallasi, jotka viettävät juhannusjuhlan yksin! Kiitos, rakas Jumala, että me kaikki olemme Sinulle rakkaita ja kalliita!

Hoida ja siunaa, Pyhä Jumala, maamme päättäjiä! Anna maahamme hyvä, toimintakykyinen hallitus. Nosta maamme lamasta, ja anna eduskunnalle halu yhteistyöhön maamme parhaaksi! Kiitos, että Sinä voit auttaa!

"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. Oi Jeesus Kristus jalo ja kirkas paisteemme, sä sydäntemme valo, ain asu luonamme. Sun rakkautes liekki sytytä rintaamme, luo meihin uusi meili, pois poista murheemme. Maan meren anna kantaa runsaasti lahjojas, tarpeemme meille antaa sun siunauksestas. Suo suloisuutta maistaa myös sielun sanassas, ain armos sille paistaa, niin on se autuas." Virsi 571: 1,4 ja 6

Tänä aamuna, 20.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: