lauantai 17. toukokuuta 2014

Tosi Jumala

Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet herätä uuteen aamuun. Kiitetään Isän varjeluksesta! Valkovuokot ovat jo hereillä. Kaikkien kasvot ovat kääntyneet kohti aurinkoa. Pensasmustikoiden nuput näyttävät kuolleen pakkasessa. Ne ovat elottoman näköisiä ja ruskeita. Toivotaan, että jossakin kukat ovat säästyneet!

Juha Vähäsarjan sana tälle päivälle puhutteli minua, joten jaan sen Sinullekin, ystäväni: "Huutakoot he sitten avuksi omaa jumalaansa, minä huudan Herraa. Se jumala, joka vastaa tulella, on tosi Jumala" Väki huusi yhteen ääneen: "Hyvä!" 1Kun. 18:24.

"Pakanajumalat ovat jälleen suosittuja. Ne kiinnostavat, innostavat, nostavat kielelle kielletyn hedelmän pettävän makean maun. Usien uskonnollisten liikkeiden menoissa koetaan ihmeitä ja outoja ilmiöitä. Raamatun Jumalan ihmeet ja merkit esiintyvät ennen kaikkea siellä, missä evankeliumi raivaa uusia polkuja.
Olemmeko me kohta Elian tilanteessa, niin että Heerran on vahvistettava sanansa sitä seuraavien merkkien kautta? Niinkö vieraantuneita olemme Raamatun ytimestä, sovituksen evankeliumista? Ihmeitä ja merkkejä tarvitaan pian myös siellä, missä kristillisyys on vääristynyt pelkäksi ihmeiden tavoitteluksi ja merkeistä elämiseksi. Missä evankeliumi syntisen vanhurskauttamisesta ei ole enää uskon keskus."

Rakas ystäväni, muistetaan joka päivä, että Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset Jumalan lapsiksi! Kiitetään Jumalaa siitä, että Hän on meidät lapsikseen kutsunut ja rukoillaan, että kukaan ei halveksi Jeesuksen armoatyötä, vaan ottaa vastaan Jumalan ilmaisen armolahjan, iankaikkisen elämän!

Tänä aamuna, 17.5.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: