sunnuntai 18. toukokuuta 2014

"Taivaaseen käy matkamme"


Rakas Lähimmäiseni, on aikainen sunnuntaiaamu. On vielä yö, linnut ja kasvit nukkuvat, mutta mummi ei saa unta. Katsoin Jarmo Sormusen ohjelman, jossa puhuttiin uskon kokonaisuudesta. Evankeliumin, ilosanoman Jeesuksesta, silminnäkijät ovat kirjoittaneet Raamattuun Pyhän Hengen vaikutuksesta. Koko Raamattu on muuttumatonta Jumalan Sanaa, mutta nykyaikana ihmiset ovat alkaneet lisätä ja vähentää tekstejä mielensä mukaan. Sentähden on jouduttu harhapoluille.

Seurakunnan jumalanpalveluksessa tekstit luetaan suoraan Raamatusta ja saamme syntimme anteeksi ehtoollisella. Ylösnoussut Vapahtajamme ruokkii meidät ruumiillaan ja verellään. Sunnuntain aihe on Taivaan kansalaisena maailmassa. Tässä maailmassa meillä ei ole pysyvää asuinsijaa. Olemme matkalla Taivaaseen, johon Jeesus on valmistanut sijan kaikille, jotka Häneen uskovat. Voimme toivottaa Toisillemme Isän siunaamaa matkaa!

Sanan aika kirjoittaa näin: "Herra, emme tiedä millainen on taivas. Elämme maailmassa. Tunnemme itsessämme sen tuskan ja ahdistuksen. Samalla näemme sen ihmeellisen kauneuden, joka toteutuu luonnossa ja ihmisten välisessä yhteydessä. Auta meitä elämään taivaan kansalaisina, vaikka emme vielä taivasta tunnekaan. Auta meitä rakentamaan valtakuntaa, jossa asuu ilo, yksinkertaisuus ja armahtavaisuus. Aita meitä asumaan lähellä sinua."

Tänä aamuna, 18.5.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Jumalan rauhaa pyhäpäivääsi.
Kiitos kaikista kirjoituksistasi,

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ystäväni, Kiitos, kun kuljet kanssani! Isän siunaamia päiviä Teillekin sinne Ruotsiin! Mummi