perjantai 23. toukokuuta 2014

Pyhä Henki, Uudistaja

Rakas Lähimmäiseni, eilen vein sisällä kasvatetut kesäkukat pihalle. Kävin aamuyöstä katsomassa lämpötilaa ulkona. Ei hätää kasvailla, 17 astetta viittaa hellepäivään tänään. Herra, hoida Sinä meidän vanhoja sydämiämme helteen kourissa!

Sanan aika johdattaa meidät Roomalaiskirjeen kahdeksanteen lukuun. Rakas ystävä, tuo luku on iki ihana ja tärkeä meille, Jeesuksen seuraajile, joissa Pyhä Henki asuu. Otan sieltä myytamia jakeita rohkaisuksi ja voimaksi tähän päivään: jakeet 1-2: "Nyt ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat. Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista." jakeet 5-6:Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan on Hengen mieli. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha." jae 11: "Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joke teissä asuu."

jakeet15-16: Sill' te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba, Isä!" Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia. Jae 26: "Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme, Sillä me emme tiedä, mitä meidän pitää rukoileman, niinkuin rukoilla tulisi. Mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla." Jakeet 38-39: "Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat,  ei nykyiset eikä tulevaiset, ei vomat, ei korkeus, eikä syvyys, eikä mikään muu  luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

Kiitos Jeesus Pyhän Hengen voimasta ja läsnäolosta! Tänä aamuna, 23.5.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: