torstai 29. toukokuuta 2014

Elävää vettä


Rakas Lähimmäiseni, huikaisevan kirkas aurinko oli keittiössäni, kun heräsin kello seitsemän. Pohjoistuuli puhaltaa vielä. On mielenkiintoista nähdä kumpi voittaa. Tarkeneeko lounaan syödä tänään kesäpihassa. Naapurin omenapuu kukkii, norjanangervot ovat täynnä valkokukkia ja syreeni availee tuoksuvia valkeita kukkiaan. Luonto juhlii ja monet jyhlivat valkolakkia ja valmistumista. Onnea ja Jumalan siunausta jokaiselle juhlijalle. Tänään on Jeesuksen taivaaseenastumisen päivä. Jeesus rukoilee puolestamme siellä. Kiitetään!

Tänä aamuna herättyäni avasin TV7:n Suuri ilo tuli sydämeeni, kun kaksi Tel Avivissa toimivaa pappia kertoi Jumalan työstä. Peite on väistymässä ihmisten silmiltä siellä ja korvillaan he kuulevat ilosanoman Jeesuksesta ja tulevat uskoon ja Jeesuksen seuraajiksi. Kiitos Herralle! Jeesus antaa heille elävää vettä.Jeesuksen paluun päivä lähestyy!

Rukoillaan, että omassa rakkaassa maassammekin kaikki ihmiset muistaisivat etsiä ensin Jumalan valtakuntaa, koska Jeesus palaa takaisin ja kohtaa meidät jokaisen silmästä silmään. Rakas ystävä, ota vastaan Jumalan kutsu, Jeesukselta saat elävää vettä, joka tyydyttää janosi ja tauhoittaa sydämesi. Löydät oman paikkasi tässä maailmassa ja sinulla on sija Isän luona taivaassa. Elät turvassa Jeesuksen seurassa jkaisen päiväsi. Turvallista helatorstaita Sinulle, Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 29.5.2014, rakkaudella Mummi

1 kommentti:

mummi kirjoitti...

Rakas Mirabella, tervetuloa lukijotteni joukkoon. Rukoilen puolestasi, ole siunattu! Mummi