sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Rakas Isä, kiitos luonnosta!


Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet sunnuntaiaamuun, kiitos Jumalalle tästä lepopäivästä! Kun avaan ulko-oven, pohjanmaan tuuli on jo herännyt. Kauan ei voi ihailla kirkkaan sinivihreää taivasta vilustumatta. Pari tähteä vilkkuu pohjoistaivaalla. Kun yritän löytää revontulia, olen huomaavinani pientä vaihtelua valoisuudessa. Vai johtuuko se aamusilmistäni? Ihana on Luojan luonto, katselee sitä milloin tahansa.

Minä iloitsin eilen aamulla, kun sain nähdä TV:stä hienon luonto-ohjelman, "Vedenalainen Islanti" Marko Röhr. Varmaankin se oli suomalais-islantilaista yhteistyötä. Siinä sai seurata sukeltajan matkaa meren syvyyksissä. Sai nähdä silmiähiveleviä maisemia ja värejä. Kuvaus oli taidokasta, sai kuulla luonnon salaisuuksia, ja mikä parasta, siinä oli Antti Tuurin teksti. Kannattaa katsoa, jos se tulee uusintana.

Rakas Jumala, kiitos ihmeellisestä luonnosta, jonka olet meille antanut. Isä, Sinun mielikuvituksesi on pohjaton ja kauneudentajusi ääretön. Ylen ihmeellisesti olet kaiken luonut! Kiitos, että saamme nähdä hienoja ohjelmia kauniista maailmastasi. Kiitos, Taivaallinen Isä, jokapäiväisestä yhteydestä lapsiisi! Kiitos, että tänään saamme mennä messuu kuulemaan Sanaasi. Avaa, Pyhä Henki meille sanan salaisuudet. Kiitos Jeesus, että annat itsesi meille ehtoollisessa! Kiitos, Isä, että pidät meistä kaikista lapsistasi huolen! Aamen

Tänä aamuna, 11.3.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: