maanantai 24. toukokuuta 2010

Pyhän Hengen voima

Raikasta huomenta Sinulle, Lähimmäiseni! Ulkona on sateenraikas kesäaamu. Marketat ja lobeliat ovat täyttäneet yhden kukkalaatikon ja loistavat sinivalkoista iloa kesäpihassamme. Pikkuvarpuset hoitavat jo poikasiaan aamutuimaan. Ilo Luojan luomistyöstä!

Pyhä Henki raikastaa uskonelämän niin kuin kesäsade ilman. Eilen kuulimme kirkoissamme hyvää sanomaa Pyhästä Hengestä. Kun Jeesus lähti Isän luo taivaaseen, suoritettuaan pelastustyön ja hoidettuaan seuraajiaan kolme vuotta, Hän sanoi, että Hän lähettää Pyhän Hengen seuraajilleen oppaaksi ja yhteydenpitäjäksi. Helluntaina Pyhä Henki tuli Jeesuksen seuraajien elämään: ”Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niin kuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. Ja he näkivät ikään kuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itse kunkin päälle. ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.” Apt. 2: 1-4. Pyhä Henki sai aikaan sen, että oppimattomat galilealaiset miehet puhuivat sanoman kullekin kuulijalle heidän omalla kielellään. Se oli uutta. Kaikki ihmettelivät. Se oli Pyhän Hengen voiman vaikutusta.

Minäkin olen kuullut unessa tuon Pyhän Hengen humahduksen. Minä kaaduin unessa lattialle Pyhän hengen vaikutuksesta. Heti ymmärsin, että Pyhä Henki paransi vierelläni sängyssä makaavan kuolemansairaan miehen. Kun heräsin unesta, olin pettynyt, että se oli vain unta, mutta ilo vei minut polvilleni kiittämään Jumalaa sairaan parantumisesta. Mies, jonka luona unessa olin, parani viikossa syövästään! Viiden sentin haava mahassa kasvoi umpeen viikossa, ja mies pääsi kotiin. Osastolla ihmeteltiin äkillistä parantumista. Sain kertoa heille, että se oli Pyhän Hengen voima, joka hänet paransi ja kerroin näkemäni unen raportilla.

Pyhä Henki toimii Jeesuksen seuraajissa. Hän avaa meille Jumalan Sanan seurakunnassa ja omassa kodissamme, kun sanaa tutkimme. Hän johdattaa, lohduttaa ja virvoittaa jokaista rukoilijaa. Pyhä Henki on yhteyden luoja seurakunnassa ja uskovien kanssakäymisessä. Kiitetään Kolmiyhteistä Jumalaa!

Tänä aamuna, 24,5,2010, rakkaudella Mummi

7 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Olipa ihmeellinen parantuminen sinulla kerrottavana.
Pyydän esirukousta tätini puolesta, joka juuri tällä hetkellä on sairaalassa.

Kerroin eilen pyhäkoulussa olleille lapsille (2kpl) Pyhästä Hengestä.
Meillä oli oikein siunattu hetki ja Pyhä Henki oli läsnä lupauksensa mukaan :)

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas, kaikki me ihmettelimme silloin 25 vuotta sitten sitä ilmeellistä parantumista. Hoitaja sanoi, että oli niinkuin joku olisi kädellä kääntänyt sen miehen elämän. Minä sanoin, että Jumalan käsi sen käänsi. Varmaan Pyhä Henki hoiti teitäkin pyhäkoulussa. Hän voi koskettaa tätiäsikin. Jätetään hänet Isän käsiin yhteisessä rukouksessa.Mummi

Taivaankansalainen kirjoitti...

Hei Mummi!
Eksyin blogiisi tänään ja löysinkin täältä ihanan innoittavan kirjoituksen! Klikkauduin heti lukijaksi :)
Siunausta sinulle Mummi ja Pyhän Hengen täyteyttä ja virkistystä elämääsi!

Kirsti kirjoitti...

Hei ystävä mummi!
Täälläkin on satanut eilen ja tänään,eilen oli vähän ukkosta. Luonto on entistäkin vihreämpää.
Kukat ovat kauniita,kesä on suloista aikaa.

Pyhä Henki lähetettiin Jeesuksen seuraajille,se on ollut valtava tapahtuma,he puhuivat muilla kielillä sanoman kullekin ihmiselle.
Ihmeellinen se paranemistapaus,josta näit unta,ja sairas parantui.
Pyhä Henki on lähetetty meille avuksi opastamaan,virvoittamaan,
lohduttamaan.Hän on yhteyden luoja.On hyvä,kun tutkimme sanaa ja rukoilemme.
Ihana kirjoitus Isästä,Pojasta ja Pyhästä Hengestä!Meidän Jumalamme suuruudesta!
Hyvää yötä,Jeesus myötä!

mummi kirjoitti...

Tervetuloa Johanna mummin rukousyhteyteen. Meidän Taivaallinen Isämme kuulee neitä Jeesuksen tähden ja Pyhä Henki johdattaa. Iloitsen siitä, että Hän johdatti Sinut luokseni. Iloitaan Herrassa! Mummi

mummi kirjoitti...

Kirsti, rakas ystävä. Me tiedämme hyvin, että Pyhä Henki kirkastaa Jeesusta. Hän johdattaa meidät syvempään Kristuksen tuntemiseen. Jeesus taas antaa kaiken kunnian Isälle Jumalalle, joka on kaikkivaltias taivaan ja maan Luoja.
Kolmiyhteinen Jumala vaikuttaa keskellämme. Meillä on rukousyhteys Jeesuksen tähden. Kiitetään! Herra siunatkoon Sinua ja perhekuntaasi! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan häntä niin paljon, ajattelen häntä aamusta iltaan ja näen hänen kuvansa kasvojeni edessä koko ajan. Minä niin tahtoisin jakaa elämäni hänen kanssaan. Rakas Jumalani jos se on Sinun tahtosi, niin nöyrästi pyytäisin, että johdattaisit meidät yhteen. Aamen!